About this blog

– a blog by Erik de Loor about the booktunes project he is working on, the Booktunes Family, about books and music, about other things he encounters –

 1. #1 by Ap on October 25, 2011 - 08:44

  Hallo Erik,

  Waarom zet je je AT5-filmpje ook niet op de site?

  En waar blijft Nick Hornby? Dat kan je toch niet menen dat dat drie maanden moet duren. Bepaald geen incentive om nog eens wat te doen – of meer te doen. Content is king, you know, en readers generated content al helemaal.

  Tot Thailand,
  Ap

 2. #2 by Erik at Booktunes on October 25, 2011 - 10:05

  Hi Ap,

  Goed idee om het filmpje zelf online te zetten (ipv. de link naar AT-5). Hij is natuurlijk al een keer voorbij gekomen in een nieuws item op de Booktunes site, maar deze blog lijkt me een goede plek om alle media coverage samen te brengen op één pagina.

  Nick Hornby komt er aan, gaat online terwijl we in Thailand zijn. Je hebt gelijk dat het weinig motiverend voor de contributors is als het zo lang duurt voordat iets online gaat, maar daar kan ik nu niets aan veranderen.
  We proberen ons zoveel mogelijk aan de agenda te houden, nieuwe bijdragen worden daaraan toegevoegd. De afgelopen tijd was er een aantal boeken dat voorrang kreeg omdat het splinternieuwe titels waren of omdat ik er afspraken over had met grote partijen (penguin). De rest raakt dan achterop omdat er nu geen mankracht is om meerdere titels per week online te krijgen.

  Komt nog meer bij kijken, maar daar hebben we het in Thailand wel over.

  Thanks voor je bijdrage!

  Erik

 3. #3 by Ap on October 25, 2011 - 10:37

  Ik klink misschien wat teleurgestelder dan ik ben, sorry for that, maar ik had mijn Hornby-stukje hier al aangekondigd en nav dat stuk in Het Parool ging iedereen op je site kijken – kijken wat Ap er van had gebakken. En dan dus de commentaren, probeer het nog eens, misschien moet je een leuker stukje schrijven, spreek je geen Engels etc.

 4. #4 by Erik at Booktunes on October 25, 2011 - 10:44

  Ah shit dat is ook niet tof. Ben er nu mee bezig, staat op de agenda voor volgende week… en dan maar hopen dat we een wi-fidelity tegekomen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: